71letá hollywoodská herečka se snaží obrovský pozemek s pěti nemovitostmi prodat již několik let za částky v rozmezí 12-35 milionů dolarů. Zatím však beznadějně. Nyní jej nabízí za 14,5 milionu dolarů. V ceně je například i rozpadlý extravagantní kolotoč nebo obří portrét samotné herečky.

Suzanne koupila nemovitost se svým manželem, Alanem Hamelem (81) v roce 1977. Na pozemku o rozloze téměř 30 ha se nachází pět budov s celkovou užitnou plochou 730 metrů čtverečních, s osmi ložnicemi a jedenácti koupelnami.

Jak herečka sama říká, je to ideální místo pro hosty, kteří mohou bydlet individuálně ve „svých“ domech, mít své soukromí a vzájemně se navštěvovat podle nálady a času. Jednotlivé domy jsou částečně vyhloubeny do skály, mají až čtyři patra a spojují je vydlážděné cesty. Mezi jednotlivými úrovněmi domků vede i malá lanovka!

V hlavním domě se nachází vinný sklep obsahující 5000 lahví archivních vín. Je zde také jídelna pro 32 lidí a v ní visí nádherný křišťálový lustr, který slavný pár zakoupil až v Paříži.

Další vila, označovaná jako Rock House, se nachází přímo nad hlavním domem, má kolem sebe kouzelnou zahradu jako stvořenou pro meditace a také vířivku pro odpočinek.

V prostoru mezi domy se nachází bazén, několik zákoutí k posezení či k pořádání barbecue a rovněž malé, částečně do skály vyhloubené divadlo, které Suzanne se svým manželem občas využívají pro opravdová minipředstavení pro své hosty, kdy si zvou hostující soubory.