Vizualizaci domu s názvem Pyramid House vytvořil a představil mexický architekt Juan Carlos Ramos. Příprava vizualizace mu zabrala několik měsíců, ale výsledný návrh stojí za to.

Jak už napovídá samotný název domu, hlavní odlišností od ostatních moderních staveb je jeho originální tvar, který se nechal inspirovat starodávnými egyptskými pyramidami. Jedná se tedy o perfektní propojení moderního pojetí tradičních prvků.

ČTĚTE TAKÉ:

Pyramid House je navržen tak, aby si v něm jeho majitelé mohli skutečně žít jako faraóni. A zdaleka to není jen kvůli jehlanovitému tvaru. Luxusně pojaté vnitřní prostory této rodinné rezidence jsou totiž rozčleněny na tři prostorná patra, která jsou propojena moderním točitým schodištěm, jenž vede středem domu.

Dalším nepřehlédnutelným architektonickým prvkem domu je jedna celá prosklená stěna stavby. Díky takovému procentu zasklení proniká do vnitřních prostor domu velké množství denního světla. Zbylé tři stěny jsou pak už opatřeny pouze úzkými okny, vjezdem do garážového stání a dokonce jedním balkónem.

Uvnitř tohoto netradičního obydlí, které si elegantně pohrává s geometrickými tvary, se nachází veškeré potřebné vybavení. Kromě kuchyně a jídelny zde najdeme dvě ložnice, knihovnu, koupelnu, garáž a nahrávací studio.

Vizualizace: Juan Carlos Ramos