Paradoxní pak je, že podle průzkumu Ústavu zdravotnických informací a statistiky jsou bolesti zad druhou nejčastější příčinou pracovní neschopnosti. Zdá se to být jako nekonečný kolotoč, že?

Aby vaše záda nebolela a mohli jste si naplno užívat života, je potřeba si po namáhavém dni dopřát zaslouženého odpočinku, a to zejména v noci. Pokud totiž vstáváte každý den ještě unavenější a rozlámanější, než když jste si šli lehnout, je na vašem způsobu spaní něco špatně.

Dnes už se ví, že mezi hlavní důvody bolení zad při vstávání patří spánek na nevhodné matraci. Moc měkká, ale i příliš tvrdá matrace působí jako škodlivá opora pro páteř. Několik hodin, které vaše tělo stráví v nepřirozené poloze, má za následek stupňující se bolesti.

S výběrem matrace poradí Matrace Store

Nyní však můžete navštívit webové stránky Matrace Store a vybrat si matrace pro zdravé spaní. S výběrem tuhosti a ostatních důležitých parametrů vám pomůže vyškolený personál, který je vám k dispozici každý den od 9 do 17 hodin. Mezi další výhody před konkurencí patří rychlé vyřízení vaší objednávky a u matrací skladem dodání už do druhého pracovního dne. Navíc u všech matrací jako stálý bonus nabízejí DOPRAVU ZDARMA po celé ČR.

Certifikované zdravotní matrace

Pokud nechcete jen tak obyčejnou matraci, můžete si vybrat i z nabídky zdravotních matrací. Tyto matrace prošly klinickými testy, a jejich blahodárné účinky jsou tedy doloženy certifikátem.

Opravdu vše pro zdravé spaní

V nabídce tohoto českého prodejce je skutečně vše: od matrací luxusních po matrace levné – hledejte matrace za hubičku.

Jistě vás tu ale zaujmou i postele z masivního dřeva, které jsou v nabídce v mnoha variantách a odstínech. Rošty do postelí můžete vybírat od obyčejných nepolohovacích až po polohovatelné, a to i řízené motorem. A jako doplněk si zde vyberete anatomický polštářek.

Nešiďte sami sebe, vždyť zdravé spaní na správném lůžku a hlavně na pořádné matraci je zárukou vašeho spokojeného úsměvu po probuzení!