Pozůstalosti po Michaelu Jacksonovi už jsou téměř rozprodané a některé, jako například tento dům, už jdou do druhého kola. Nyní se prodává za 9,5 milionu dolarů (228 milionů korun).

Dům je známý jako Thriller Villa, protože v něm se natáčela část klipu Thriller. Dům na Palomino Lane, který postavil známý divadelní magnát Horst Schmidt, má sedm ložnic. Michael Jackson se svými třemi dětmi tady bydlel od roku 2007 až do své smrti 25. června 2009.

Jeho nejoblíbenější místností byl obývací pokoj kompletně vyvedený ve dřevě. Dřevěné trámy, obklady, sloupy… Vše temné, ale prosvícené stovkami žárovek. Nový majitel po koupi nemovitosti dokončil rekonstrukci podle plánů, jaké měl Michael Jackson. Počítal s tím, že právě osoba krále popu dá domu ten nejlepší punc jedinečnosti, takže třeba do obývacího pokoje nad krb umístil jeho velký obraz.

Na domě je ještě několik dalších zajímavostí. Třeba v ložnici jsou proti sobě umístěná dvě ohromná zrcadla. V nich si Jackson kontroloval svoje nové choreografie.

Ovšem nejzvláštnější na domu je jeho kaple. Je dvoupatrová, má v sobě 74 míst k sezení a strop je ručně malovaný.

V domě je i rozsáhlé podzemí. Podzemní chodbou se například dostává do garáže, aby paparazzi neměli šanci zpěváka vyfotit. Tudy se také dostávalo do separátní rezidence pro návštěvy.