Pokud se rozhlédnete po interiéru Jonesovy vily, uvidíte velkou inspiraci Afrikou a cestováním obecně. Vstupní hala a schodiště jsou vyzdobeny leopardím vzorem, nechybí dřevěné vyřezávané sošky exotických zvířat, jako jsou žirafy, obrazy s cestovními motivy nebo s motivy afrických zvířat a další.

Leopardí vzory procházejí v podstatě všemi místnostmi, a to buď ve formě koberců, tapiserií, potahů na nábytku, nebo jako kryty lamp. Je zřejmé, že tohle byla zpěvákova "oblíbená kočička", o které zpívá ve svém hitu What's New Pussycat, který vyšel poprvé už před padesáti lety.

Nejen v hlavní hale, ale ani v ostatních místnostech, a dokonce ani v koupelnách nechybí sošky, obrazy a další doplňky s africkou a vůbec exotickou tematikou. Jonesův styl se určitě nedá označit jako minimalistický, ale bez pochyby se najde mnoho příznivců, kteří takovouto výzdobu interiéru ocení.

V domě, který se rozkládá na pozemku 750 metrů čtverečních, se nachází pět ložnic, sedm koupelen, obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, pracovna a samozřejmě venku nechybí bazén. Z domu je nádherný výhled na okolí, což bylo jedním z důvodů, proč si Tom Jones zdejší bydlení tak pochvaloval.