Pestrobarevný dům nacházející se v kalifornském městě Calabasas se bubeník snažil prodat celých 7 let. Důvodem, proč se nikdo neměl ke koupi, je možná historka o duchovi.

Toto luxusní pestrobarevné sídlo, které doslova hýří barvami, Tommymu Leemu příliš radosti nepřineslo. Minimálně při prodeji ne, vzhledem k tomu, jak dlouho celý proces trval. Bývalý manžel Pamely Andersonové jej totiž prodal za mnohem nižší cenu, než za jakou dům koupil.

Zatímco v roce 2007 jej dům vyšel na 5,85 milionu dolarů, v současnosti jej prodal za pouhých 3,6 milionu dolarů. První nabídku domu k prodeji přitom podal v roce 2016.

Vlastní kino, ale i vinotéka

Dům stojí na kopci, odkud je dokonalý výhled na město, ale také přírodu. Dům je trojpodlažní, užitná plocha činí 994 metrů čtverečních. Najdete zde šest ložnic, osm koupelen, velkou kuchyň, ale i bazén či domácí kino. Milovníci vína si užijí posezení ve vlastní místnosti s vinotékou. Protože dům patřil hudebníkovi, je zde i nahrávací studio. Své automobily může nový majitel parkovat na jednom ze čtyř parkovacích míst v garáži.

V domě prý straší

A odkud se vzala historka o tom, že v domě straší? Může za to jeho bývalá manželka Brittany Furlanová, s níž se oženil v roce 2019. Ta tvrdí, že v jejich domě strašilo. Její pes se prý bál vstoupit do místnosti, kde předchozí obyvatelka viděla ducha Indky s popálenou tváří.

Zdroj: realtor.com, nypost.com