NATURAL DLAŽBA PRESBETON VERTO

Luxusní vzhled travertinu

Natural dlažby PRESBETON věrně imitují nejrůznější přírodní materiály (dřevo, travertin, kamenné desky a další).

Systém VERTO obsahuje kvalitní a odolné designové prvky imitující jedinečný reliéf přírodního travertinu. V uceleném systému prvků nechybí minimalisticky střižené lemy včetně vnitřních a vnějších rohů, které přináší k bazénům zcela nový estetický zážitek. Elegantně jimi vyřešíte také detaily terasy nebo zahradní stěny. Velkoformátové dlažby ve tvaru obdélníku nebo čtverce si můžete pořídit ve slonovinové a šedé barvě. Všechny betonové prvky jsou mrazuvzdorné a jsou opatřeny impregnací Protect System TOP proti znečištění a pronikání vody.

NATURAL DLAŽBA PRESBETON BARK

Přirozená struktura dřeva

Natural dlažby BARK s reliéfním povrchem zdařile imitují různé struktury dřeva, jako je prkno, kůra, pražec, trám, pařez, letokruh. Hodí se na větší plochy - terasy, chodníky, ale dají se využít i jednotlivě jako nášlapné desky.

Systém BARK obsahuje dlažby, palisády, travní lemy, žlaby, schody a květináče. Letos byl tento systém doplněný o bazénové lemy. Jedná se tak o nejkomplexnější systémové řešení pro váš bazén, terasu i celou zahradu.

Všechny betonové prvky BARK jsou mrazuvzdorné a jsou opatřeny impregnací Protect System TOP proti znečištění a pronikání vody.

PLOŠNÁ DLAŽBA PRESBETON ALMA

Nadčasová struktura pohledového betonu

Dlažba ALMA s reliéfním povrchem je opatřena ochranným systémem nejvyšší kategorie Perfect Clean TOP (PCT) pro snadnou údržbu a ochranu před znečištěním. Ušlechtilý povrch odpuzuje vodu, olej, víno … Nabízí prvotřídní řešení pro každý exteriér. Dlažba se nabízí ve více barvách, tvarech a velikostech včetně působivého velkoformátu 80 x 80 cm.

Vyberte si vaši novou dlažbu na www.presbeton.cz.