I výzdoba nesoucí se v duchu klasických tónů červené a zelené může vypadat skvěle. Slušet jí bude kombinace s neutrální béžovou, ale i elegantní černou.

Spojení tradičního s moderním

Při letošní výzdobě se zaměřte na stejné barvy, ale v jiném provedení. Zaměřte se na textilie v typických odstínech červené a zelené, ideální jsou severské motivy, ale také tradiční zimní lidové prvky – jako jsou třeba bambulky na přehozech nebo na dekorativních polštářích.

Vánoční výzdoba nemusí být ve formě spousty kýčových dekorací, může být založena na použití běžných doplňků ve vánočním provedení – jako jsou polštáře, přehozy, lucerničky nebo prostírání. Pokud chcete zajít dál, můžete přidat klasické dekorace. A to nejen závěsné ozdoby, ale také papírové hvězdy, svícny, girlandy ze světelných řetězů, LED dekorace či umělé větvičky.

Zaměřte se na vánoční stromek

I váš vánoční stromek může být spojením starého s novým – bílé a zlaté baňky můžete doplnit o černé kousky. Nebo jej můžete ozdobit červenou, která bude zelenému stromečku slušet. A co konkrétně bude slušet vašemu domovu?

Jak můžete vyzdobit svůj domov?

Vašemu obývacímu pokoji budou slušet barevné polštářky s vánočními motivy, přehozy doplněné o třásně či bambulky, černé svícny, barevné sklo, ale i hebké kožešiny. Do jídelny se bude hodit prostírání neutrálních tónů spolu s červenými a zelenými dekoracemi. V ložnici je to jednoduché – sázkou na jistotu jsou tradiční vánoční motivy na povlečení, kovové lucerny, ale i vánoční světýlka.

Zdroj: Möbelix