Vážení čtenáři,

v sobotu 2.4.2011 internetový časopis o bydlení a stavění TvujDum.cz změnil podobu i název. Nyní ho tedy najdete na Dumazahrada.cz. Věříme, že po odladění dočasných technických problémů souvisejících s převodem webu budou pro Vás stránky přehlednější a uživatelsky příjemnější a stanou se nejlepší adresou pro Váš dům i zahradu.

Úvodní stránka nového portálu Dumazahrada.cz má zjednodušenou strukturu rubrik, a to na čtyři hlavní vstupy: Bydlení, Dům, Stavba, Zahrada. Součástí nové struktury portálu Dumazahrada.cz jsou dále partnerské webové stránky Kuchyne.cz (vše o kuchyních) a Prostri.cz (recepty) a užitečné informace pro čtenáře a obchodní partnery časopisu DŮM a ZAHRADA. Začleněním webových stránek o kuchyních a receptech (www.Kuchyne.cz a www.Prostri.cz) byl vytvořen ucelený portál pro různé uživatele. Na jednom místě tak rychle najdete jak stovky redakčně otestovaných receptů, tak poradny, tipy a triky z kuchyní, ale i vše, co se týká ostatních místností domu či bytu, zahradní témata nevyjímaje.

Další zajímavou novinkou je spolupráce s portálem Nejremeslnici.cz. U vybraných článků tak nově můžete najít seznam dodavatelů daných služeb, kteří jsou otestováni a ohodnoceni hvězdičkou. Není tak nic jednoduššího než si přečíst článek například o trendech v podlahách a zároveň si na stejném místě vybrat společnost, která vám připraví cenovou nabídku a novou podlahu zrealizuje.

Bonus program byl s novou formou portálu ukončen, nicméně čtenáři, kteří mají nasbírané body, o ně nepřijdou, budou postupně e-mailem osloveni a bude jim nabídnuta možnost dodatečně si za nasbírané body objednat dárek z původního katalogu odměn. Bonus program nahradí nové soutěžní formáty o zajímavé ceny a další zábavné hry a služby.

Chyby, které se Vám nyní mohou na webu zobrazovat a na jejichž odstranění intenzivně pracuje:

  • Neuspořádaný obsah v článcích – souvisí s převodem již publikovaných článků do nové podoby. Postupně se články upravují.
  • Problém s přihlášením - způsobeno technickými problémy. Je naší prioritou uvést v co nejkratší době do plně funkčního stavu. Vaše původní přihlašovací údaje jsou stále platné, nové registrace nejsou nutné.

Děkujeme za trpělivost