Trendem dnešního bydlení je vlastní dům s rekreačně upravenou zahradou na periferii města. V příměstských čtvrtích lze získat kvalitní pozemek, na kterém si můžete sami zvolit dispozici domu, směrovou orientaci a stavební styl. Převážná většina stavebníků volí typový dům s individuálními prvky, případně úpravami, volně stojící v zahradě. Možností takového řešení je celá řada...

Každá realizace typového domu je originál Pokud neprahnete po zcela originálním architektonickém skvostu a spokojíte se s typovým řešením rodinného domu, které vyhovuje většině stavebníků, ušetříte si tím spoustu času, nervů i nákladů. Nikde však není psáno, že typový dům musí vypadat stejně jako v katalogu. Naopak, výběrem typového domu z katalogu vaše rozhodování zdaleka nekončí. Vybrali jste si typový projekt a nyní je třeba zohlednit individuální požadavky všech obyvatel domu.

Dispozice a interiér Místnosti jako garáž, sklep, šatnu, posilovnu nebo ateliér lze na přání zakomponovat do projektu tak, aby tyto úpravy nenarušily charakter domu. Materiály a vybavení interiéru jsou převážně volitelné.

Exteriér Výběrem materiálů a stavebních prvků pro exteriér můžete velmi výrazně podtrhnout individualitu vašeho budoucího obydlí. Je to především: střecha, okna, fasáda, sokl, venkovní dlažba, zábradlí, plot atd. Vize typizovaného domu z katalogu se rázem stává originální realitou.

Studie vs realizace projektu Topas 89/75 projekční společnosti ERLIS projekt Studie vs realizace projektu Topas 89/75 projekční společnosti ERLIS projekt
Studie vs realizace projektu Topas 89/75 projekční společnosti ERLIS projekt

Proč vybírat z typových projektů? • vybíráte vyzkoušené řešení, které můžete posílit o svoje nápady • vybíráte z většího množství dispozičně podobných domů • katalog typových domů vám poskytne jasnou představu • nízká cena projektu • krátká dodací lhůta kompletní projektové dokumentace • v ceně projektu může být i právní servis Jednou ze společností nabízející typové projekty rodinných domů je i společnost ERLIS projekt, s. r. o., která každým rokem rozšiřuje nabídku typových projektů na českém trhu a letos vydala již pátý ročník katalogu s názvem „Katalogové projekty rodinných domů 2006“. V katalogu najdete 120 typových projektů rodinných domů, které spolu se zrcadlovými obrazy tvoří 240 projektových řešení, dále 5 projektů bytových domů a 4 projekty garáží. Katalog si můžete objednat on-line. Nabídku projektů tvoří zděné rodinné domy s orientační cenou výstavby na klíč od 1,7 do 8 mil. Kč. Nabídka je pestrá a uspokojí i náročného investora. Ve všech projektech nabídky jsou zapracovány kvalitní stavební materiály, známé na českém trhu. Projektová dokumentace zahrnuje nejnovější trendy a poznatky v oblasti architektury, stavební fyziky a je v souladu s platnými normami. -pr- Připraveno ve spolupráci se společností ERLIS projekt, s. r. o.