Originální povlečení SATÉN DESIGN v sobě spojuje luxusní jemnou saténovou tkaninu se zajímavými trendovými vzory. Vysoce kvalitní satén vyrobený z nejjemnějších přízí z dlouhovlákné česané bavlny poskytuje komfort jemné tkaniny, nižší mačkavosti a snadné údržby pro moderní domácnosti. Při sušení v závěsu nevyžaduje žehlení. Přišel čas na změnu, s jarem se oteplí a my měníme zimní přikrývky za celoroční.

Přikrývka CLASSIC je naší nejprodávanější a nejuniverzálnější celoroční přikrývkou, která splňuje běžné požadavky pro kvalitní spánek během celého roku jak v chladnějších, tak i teplejších ložnicích. Elegantní vlnovka proševu dává krásně vyniknout objemu a lehkosti přikrývky. Díky směsové povrchové tkanině, velmi kvalitní výplni z 3D tvarovaných dutých vláken SCANsoft ji lze prát až na 95 °C.

Hebká výplň SCANsoft je v přikrývkách SCANquilt vrstvena v jemných pavučinách. Při výrobě tohoto rouna se nepoužívají pro jeho zpevnění žádné chemikálie, proto jsou přikrývky měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu.

Prostírání SCANquilt

Zpestřete si vaši kuchyň a stůl a vybírejte z mnoha barev ručně tkaného bavlněného prostírání v jednobarevném i vícebarevném provedení a v různých rozměrech.

Plyšový polštář FRIEND - CRAFTHOLIC

Pojďte si s námi hrát… Vyberte si z plyšáků FRIEND od značky CRAFTHOLIC kamaráda pro své děti, sebe nebo svou lásku. Veselého zajíce Raba, zadumaného medvěda Slotha, šibalského kocoura Korata nebo mlčenlivou opici Loris. Každý je jiný, jedinečný, stejně jako vy. Sametový plyšák FRIEND je mimořádně jemný, na pohled i na dotek příjemný tvor, který se zrodil v tokijském designovém studiu Accent, aby pod značkou CRAFTHOLIC potěšil všechny generace bez rozdílu věku nebo pohlaví. Naši přátelé jsou skvělou hračkou, originálním doplňkem do interiéru, ideálním dárkem nebo měkkým polštářkem, se kterým nebudete v noci sami. Všechny designy najdete exkluzivně pouze v síti prodejen a e-shopu SCANquilt.

Více na www.scanquilt.cz