Vyvážený chuťový zážitek přináší desetiletý panamský rum Heffron z Palírny U Zeleného stromu. Tento destilát karamelové barvy v sobě ukrývá širokou paletu chuťových tónů a vůní. Díky desetiletému zrání v pečlivě vybraných sudech po sherry, bourbonu a koňaku jej ocení především zkušenější “rumaři”, kteří si chtějí dopřát to nejlepší za příjemnou cenu 449 Kč. Ale to není všechno. Heffron nabízí i pětiletý klasický rum, ale také netradiční kávový rum nebo spojení kvalitního panamského rumu a svěžích kokosů z oblasti Karibiku.

Milovníky portského vína zaručeně nadchne nabídka Graham’s. Vinařství Graham’s má za sebou stoletou tradici, a tak se můžete spolehnout, že Six Grapes Reserve v dárkové tubě bude opravdu výjimečný a chutný dárek.


K přiťuknutí v teple domova nebo na chatě u krbu se skvěle hodí šampaňské Deutz Brut Classic, které v dárkovém balení s exkluzivními sklenicemi zpestří sváteční štědrovečerní tabuli tak, že budete chtít čekat na Ježíška ještě o trochu déle.


Novinkou na trhu je rum Pearl of Mauritius, který pochází přímo z pohádkového ostrova v Indickém oceánu – Mauriciu. V chuti ucítíte typické místní suroviny, jako jsou vanilka, ořechy, tropické ovoce nebo exotický kardamom. Základem je cukrová třtina a z ní vydestilovaný kvalitní rum, jenž se na ostrově vyrábí již od 17. století.


A pokud rum není to pravé ořechové, sáhněte po Ginu Mare, který potěší nejednoho milovníka ginů. Vysoká sklenice na Gin & Tonic z dárkového balení bude skvělým doplňkem všech lahodných drinků, které si obdarovaný bude moct připravit z tohoto originálního středomořského ginu.


Vše v nabídce od Premier Wines & Spirits na www.1er.cz

Jameson s Fusaklemi připravili sadu originálních designů ponožek s vtipnými hláškami inspirovanými životem ve městě a prostředím, kde je Jameson jako doma. Díky jednotnému stylu se Jameson Fusakle dají různě kombinovat, můžete si tak pokaždé vytvořit tak trochu jiný outfit. Vtipné hlášky navíc reflektují i image značky. Jenže jako nestačí jedna ponožka, je lepší mít i dva Jamesony. Lahev získáte za speciální cenu 349 Kč v obchodech nebo se podívejte na www.jamesonsocknroll.cz.


Již od roku 1856 sekt Rotkäppchen Demi Sec dýchá plnou ovocnou vůní, živou perlivostí a příjemnou chutí. Objevte nejoblíbenější německé šumivé víno a užijte si společně strávené chvíle. Rotkäppchen Demi Sec se podává vychlazený při teplotě 5-7 °C.