Nová vánoční edice Fitmin Dog Purity Snax bonboniéra, skrývající osm druhů nejoblíbenějších pamlsků z nejvytříbenějších surovin, potěší každého pejska. Pamlsky jsou přírodní, plné čerstvého masa, bylinek a dalších pro psí vitalitu blahodárných složek. Dopřejte svému mazlíčkovi to nejlepší, dárek navíc krásně vypadá. Více informací naleznete na fitmin.cz.

Chladné zimní počasí s sebou přináší vysoké požadavky na kvalitní stravu plnou bílkovin, vitaminů a minerálů. Ideální volbou pro vašeho mazlíčka je díky své pestrosti např. superprémiové krmivo Starvita. V řadě Starvita můžete vybírat z granulí, konzerv i kapsiček určených pro různá plemena psů, dále podle velikosti i životního období psa. Budete mít opravdu jistotu, že váš pes dostává to nejlepší. Více informací na mountfield.cz.

Související články

Zima a s ní související chladné počasí kladou vysoké požadavky i na kvalitní masitou stravu plnou vitaminů a minerálů pro naše kočky. I pro ty je díky svému složení ideálním vánočním dárkem superprémiové krmivo Starvita. I pro vaši kočičku můžete vybírat z granulí, konzerv a kapsiček, nabídka je rovněž široká a zaměřuje se na kočky ve všech životních fázích. Díky takovému dárku si vaše kočka Vánoce užije nejen s chutí, ale také zdravě. Více informací na mountfield.cz.

Pokud chcete, aby vaše kočka měla krásnou, sytě barevnou, hladkou a hedvábně lesklou srst, naším tipem je krmivo Finevo kuřecí s lososovým olejem Hair & Skin Cat. Toto krmivo v praktických kapsičkách o hmotnosti 85 g nejenže obsahuje esenciální mastné kyseliny, které podporují zdraví kůže a srsti, ale bude vaší kočce také chutnat. Aby ne, neobsahuje cukr, sóju, konzervační látky, barviva, pšenici ani lepek, zato má vysoký podíl živočišných bílkovin a jiných prospěšných živin. Více informací na hornbach.cz.

Pokud vaše kočka ráda mlsá, určitě jí uděláte radost dárkovým boxem Brit, obsahujícím samé kočičí lahůdky. Najdete v něm výběr dobrot z řady Brit Care Cat, od vzorku granulí s čerstvým masem přes dva druhy pamlsků až po konzervy a kapsičky, nechybí ani plyšová myška pro radost. To vše za velmi příjemnou cenu 199 Kč, více informací na krmivo-brit.cz.

Dopřejte svému pejskovi granule s chutí Vánoc! Holistická krmiva Carnilove Fresh obsahují čerstvé kapří maso, které nejenže skvěle chutná, ale má i pozitivní vliv na zdraví srdce a oběhového aparátu. Maso tvoří v granulích Carnilove Fresh 80 % obsahu, zbylých 20 % patří neméně zdravým lesním plodům, zelenině a bylinkám. V sortimentu značky Carnilove najdete také lahodné poloměkké kapří pamlsky a masové kapsy. Více informací na carnilove.cz.