Hru v tomhle šustivém pruhovaném tunelu ocení každá kočka. Jeho délka je 50 cm a průměr 30 cm, takže jej můžete bez obav pořídit i urostlému kocourovi. Kvalitní nylon, z kterého je tunel vyroben, vzbuzuje kočičí zvědavost a chuť na hraní. A díky odolnému materiálu jím můžete svoji kočku zabavit jak v místnosti, tak venku na zahradě. Více informací na hornbach.cz.

Sada čtyř pestrobarevných míčků Karlie Catnip s motivem duhy a hravými peříčky bude vaši kočku bavit dlouhé hodiny. Míčky obsahují šantu kočičí, bylinu, jejíž účinná látka nepelakton svým aroma kočky silně přitahuje a stimuluje, naopak požití šanty kočku přirozeně jemně zklidní. Míčky jsou pro kočky zcela bezpečné a jistotou také je, že si tuto hračku zamilují. Více informací na hornbach.cz.

Pokud chcete vašemu psímu kamarádovi pořídit překvapení 2 v 1, sáhněte po plyšové hračce Pori. Tato roztomilá měkoučká zvířátka pískají a lze je prát na 30 °C. A pokud by se pes při obzvlášť náruživé hře prokousal hračce až do bříška, najde tam pevný bodlinatý gumový míček, s kterým si užije spoustu další zábavy. Více informací na welovedogs.cz.

Pískací hračka s designem humra z pevné látky v příjemných zemitých odstínech je dostatečně odolná, aby vydržela hodiny psího hraní. Navíc je vybavená prvky z lana, takže se výtečně hodí na přetahování i aportování. Všestranná a zároveň designově velmi pohledná hračka se dá při znečištění vyprat do 30 °C. Více informací na welovedogs.cz.

Hračka pro malé a střední psy Alaska je věrná svému názvu, a nejen v horkém létě nabízí rychlé a příjemné osvěžení. Stačí ji napustit vodou a dát na půl hodiny do mrazáku. Při hraní psa nejen osvěžuje pomalu se rozpouštějící tekutina, která proniká drobnými otvory na povrchu hračky, ale štěňatům tahle na skus příjemná, pružná plastová sépie uleví při přezubování. Více informací na welovedogs.cz.

Máte zvídavého a hravého psa? Tak mu jistě uděláte radost hračkou, která trošku zaměstná jeho hlavu. Psí hlavolam Pizza light po naplnění suchými odměnami poskytne psovi motivaci a zábavu, aniž by ho stresoval, naopak mu trénuje soustředění a psím seniorům pomáhá oddalovat projevy demence. Psa mějte při hře pod kontrolou a případně mu trochu pomozte, nejenže si pes hru víc užije, ale navíc upevníte vzájemné pouto. Více informací na fitmin.cz.

Pro aktivního psa se zálibou v aportování, ale i psího seniora je jako stvořená tato ideálně tvarovaná kost z příjemného a pevného bavlněného materiálu. Díky svému tvaru se páníčkům nejen dobře hází a pejskům skvěle chytá, ale pes si s ní díky jejímu příjemnému a nápaditému designu vyhraje i sám, navíc prospívá hygieně psího chrupu. Více informací na fitmin.cz.