Kromě marinádového servisu vám poskytneme zároveň servis astrologický – zjistěte, která marináda je podle použitých ingrediencí vhodná právě pro vaše znamení a proč.

BYLINKOVÁ
Ryba & Rak

Citlivost, která je těmto dvěma vodním znamením vlastní, velmi dobře koresponduje s bylinkami všeho druhu. Jak Ryby, tak Raci by měli dbát na to, aby byly bylinky pravidelnou a častou součástí jejich jídelníčků.

MEDOVÁ Panna & Vodnář

Bez ohledu na rozdílnost živlů těchto dvou znamení platí, že něco mají společného. Přinejmenším jemnost duše, která je v opozici k jejich egu. A také to, že med je pro ně učiněným balzámem.

HOT WINGS
Lev & Beran

Oheň, který někdy hladí, jindy pálí – to je vlastní charakteru Lva i Berana. Není tedy divu, že právě hodně pálivé pokrmy či přísady do nich, například chilli ve všech podobách, k těmto dvěma zkrátka patří a dělají jim opravdu dobře.

PEPŘOVÁ
Štír & Střelec

Štíři a Střelci jsou si v něčem podobní se Lvy a Berany. A jestliže nepotlačují svůj vrozený temperament, měli by vědět, že nejen svůj život, ale i pokrmy by si čas od času měli opepřit.

PAPRIKOVÁ
Kozoroh & Býk

Určitá paličatost, která je Kozorohům i Býkům takříkajíc vlastní, by se dala „vizualizovat“ do paprik, od velkých sladkých kapií až po maličké peprné chilli papričky. Může si je dát každý, ale Býkům a Kozorohům skutečně svědčí.

VINNÁ
Blíženci & Váhy

Obě tato vzdušná znamení jsou v podstatě váhavá. Nejen na své životní cestě, ale často i v tom, co by si právě dala k jídlu. Pro ně je ideální cokoliv, co se urodilo nad zemí – ve vzduchu. Jako například víno.

Foto: www.isifa.com