Vchodové dveře do panelového bytu od HT dveří

V Česku se s pokusem o násilné vniknutí do bytu či domu potýká 11 tisíc domácností ročně, přestože by vůbec nemusely. Minimálně byt lze totiž díky bezpečnostním dveřím zajistit natolik, že stačí, aby lupič dveře uviděl a hned si svůj původní záměr rozmyslí. Dostat se přes ně totiž není žádná procházka růžovou zahradou.

Třeba vchodové dveře do bytu od české společnosti HT dveře jsou pro lupiče noční můrou. Jejich montáž je rychlá a bezstarostná. Jejich výhod si tak můžete užívat velmi brzy.

Poradí si s hlukem i požárem

Ano, vchodové dveře do bytu si hravě poradí i s hlukem a požárem. Jen musíte mít ty správné. Protipožární a protihlukové dveře od HT dveří vás po dobu 30 minut ochrání před ohněm a zabrání dalšímu šíření požáru. Dodají vám tak dostatek času potřebného k evakuaci.

Protihlukové vlastnosti u vchodových dveří do panelového bytu také velmi oceníte. Dokáží totiž tlumit nepříjemné zvuky až do 44 dB. Hlasitá konverzace sousedů, běhání dětí po schodech nebo štěkání psa od vedle tak už nebude problém.

Udrží teplo v bytě

Díky dvojitému těsnění mají vchodové dveře do bytu s kukátkem od firmy HT dveře ještě jednu velkou přednost. A sice perfektní tepelně-izolační vlastnosti. V zimě vám tak z bytu nebude unikat cenné teplo, což se projeví nejen na vašem pohodlí, ale také na vaší peněžence.

Spolehlivé dveře i dodavatel

Chtěli byste také kvalitní dveře? Doporučujeme pořídit si vchodové dveře do bytu s montáží na 100 % od české společnosti HT dveře. Jsou certifikované v českých akreditovaných zkušebnách a splňují ty nejpřísnější evropské bezpečnostní normy.