Role se zhostil Walker Warner Architects a výsledek, který vám dnes představíme, se natolik zalíbil, že dostal dokonce cenu amerických architektů.

Idea byla nasnadě – propojit co nejvíce pavilon pro ochutnávání vína s okolní přírodou, výhledem na jezero, vinice… A tak tu stojí dům o podlahové ploše 250 m2, který může být zcela otevřený, aby jím províval vítr, stejně jako uzavřený pomocí velkých posuvných a otočných skleněných stěn. Ta největší uzavírá hlavní výhled do malého údolí. Ohromná prosklená plocha se otevírá tak, že se přesune do samostatného ocelového rámu mimo hranici samotného pavilonu.

Základ budovy je beton, a to beton pohledový. Ovšem nejde o žádný průmyslový beton, tohle je klasický beton vylévaný do šalování, a to ještě záměrně vytvořeného z různě velkých a tlustých prken. Plasticita zdí pak zcela potírá hmotu betonu a příjemně zapadá do okolní scenerie. Interiér je pak obložený cypřišovým dřevem, které je velmi odolné a pohledově teplé. Takže i to dokáže studený beton výrazně zastínit.