Texline – pohodová podlaha do každé místnosti

Nejrozšířenější řada podlahových krytin Gerflor Texline je určena především pro využití v bytových prostorách a díky perfektnímu poměru cena/výkon je u zákazníků trvale oblíbená. Díky možnosti rychlé pokládky ji majitelé bytů a domů preferují také při rekonstrukcích. Nechte se zlákat jednoduchým způsobem provedení, který zvládnete i svépomocí. Zajisté oceníte širokou nabídku dekorů a možnost umístit tuto krytinu do každé místnosti – pokoje, vstupní haly i koupelny: tam všude lze podlahu bez obav položit. Texline dokáže díky patentované technologii vyrovnat drobné nerovnosti podkladu. Povrchová úprava PureClean vytváří efektivní bariéru, která pomáhá zabránit usazování nečistot a redukuje vliv denního opotřebení. Praktická je také odolnost proti vrypu nebo otlačení díky kvalitní nášlapné vrstvě v kombinaci s pružným materiálem podkladu. Skvělá je na této krytině i její voděodolnost, takže se z ní můžete bez obav radovat také v koupelně nebo kuchyni.

HQR – extra kvalita

Na maximálně odolnou řadu PVC podlah Gerflor HQR poskytuje výrobce 15letou záruku. Houževnatost podlahové krytiny má na svědomí silná nášlapná vrstva, kryjící dekorativní pěnu, která určuje vzhled podlahy. Široká nabídka luxusních dekorů pak Gerflor HQR řadí mezi špičkové podlahové krytiny.

TARALAY LIBERTEX – PVC v rolích s textilní podložkou pro volnou pokládku i v komerčních prostorách

Podlahy Taralay Libertex s exkluzivní MAX3 konstrukcí jsou určeny pro volnou pokládku i v segmentu komerčního využití. Výjimečnost produktu podtrhuje trend dnešní doby – vysoké nároky na rychlost a efektivitu provedení. Z kolekce 20 dekorů Libertex můžete vybírat nejen dřevěné motivy, ale také imitace betonu a barevné odstíny. Mezi hlavní přednosti této podlahy patří volná pokládka i v komerčních prostorách, schopnost snášet i vysokou zátěž (nášlapná vrstva má 0,7 mm, celková tloušťka je 3,65 mm), akustická ochrana (krytina tlumí hluk až o 19 dB) a snadná a rychlá údržba díky povrchové úpravě Protecsol®.

Veškeré informace, dekory a brožury k výše uvedeným podlahovým krytinám naleznete na www.gerflor.cz.