Ve stánku společnosti Wienerberger v hale A1, č. 17, získáte informace o horkých stavebních novinkách a technologiích. Také se tu dozvíte, co je třeba splnit, abyste mohli požádat o dotaci z programu Zelená úsporám.

Ukázky zdění s vylepšenou pěnou

Chybět tu nebudou ani velmi oblíbené ukázky zdění na pěnu POROTHERM DRYFIX, která se právě zde představí ve svojí inovované podobě a s lepšími vlastnostmi. Nyní ji můžete použít i pro výstavbu zdiva v suterénu. Vylepšenou pěnu poznáte na první pohled - její původně bílá barva se změnila na odstín terakoty.

Hrubá stavba do týdne

Pokud se rozhodnete stavět, právě díky zdicí pěně už nemusíte trávit všechny víkendy či celou dovolenou „na maltě“. Při zdění s pěnou POROTHERM DRYFIX můžete zvládnout hrubou stavbu rodinného domu na hotové základové desce do týdne. Stavět je přitom možné i v zimě, až do -5 °C. Pěna je k dispozici zdarma při nákupu broušených cihel POROTHERM Profi.

Pasivní dům z cihel bez zateplení zdiva

Pokud se zajímáte o bydlení s minimálními náklady na topení, určitě vás potěší informace, že z cihel POROTHERM 44 EKO+ jde podle vhodného projektu a při správném řešení typových detailů postavit pasivní dům i bez zateplení zdiva. Ušetří se tak při výstavbě i za každou topnou sezonu.

Stavba v časové zkratce

Ať už právě stavíte, či to zatím jenom plánujete, nenechte si ujít ani dokument „Co oko nezachytí“, který formou střihového snímku přibližuje, jak rychlá, a přitom kvalitní může být výstavba z broušených cihel POROTHERM. Film zachycuje „zrod“ reálného domu.

Díky využití nejmodernějších digitálních technologií si také můžete v expozici firmy „pohrát“ a vstoupit do rozšířené 3D reality. Během okamžiku se tak ocitnete na velkoplošné obrazovce s POROTHERM domem postaveným doslova ve vaší dlani. Stánek společnosti Wienerberger naleznete v hale A1, č. 17. Více informací na www.porotherm.cz.