Kdo nabídne nejnižší částku za parádní auto v hodnotě 260000 Kč? Pokud to budete právě vy, vaše nabídka bude NEJNIŽŠÍ a zároveň JEDINEČNÁ, stříbrný automobil Kia Venga je váš!

Pravidla soutěže:

Tipovací soutěž probíhá na principu dražby "naruby".

Stříbrné auto Kia Venga v hodnotě 260000 Kč získá ten, kdo nabídne nejnižší a zároveň jedinečnou částku. Jedinečná částka je ta, kterou během trvání soutěže nenabídne nikdo jiný. (Příklad: Pokud tipujete částku 6 Kč a nikdo jiný stejnou nebo nižší cenu nehádá, je výhra vaše. Pokud ovšem stejnou cenu jako vy nabídne i někdo jiný, nebo jiný soutěžící nabídne nižší jedinečnou částku než vy, má šanci na výhru on.)

Všichni soutěžící jsou informováni SMS zprávami, jaké mají šance na výhry, a až do uzavření soutěže se mohou pokusit tipovat znovu. POZOR! Pokud je soutěžící v nějakém okamžiku zpětnou SMS informován o tom, že v tuto chvíli je jeho nabídka nejnižší a zároveň jedinečná, ještě to automaticky neznamená, že soutěžící vyhrává, protože jej kdykoli do konce trvání soutěže může jiný soutěžící "trumfnout".

Počet odeslaných tipů není nijak limitován. Čím více SMS nabídek zašlete, tím vyšší šanci na výhru máte. Cena SMS je 9 Kč a žádné jiné poplatky nejsou se soutěží spojené.

Tipovací soutěž probíhá od pondělí 23. 5. od 8.00 hod. do neděle 29. 5. do 20:00 hod. Do soutěže jsou přijaty pouze SMS, které do systému SMS-centra dorazí do 20:00 hod.

Jak se do soutěže zapojit?

Odešlete SMS ve tvaru DRA + vámi nabízená částka (chcete-li například nabídnout částku 6 Kč, odešlete SMS ve tvaru DRA 6) na číslo 900 12 09

POZOR! Nejnižší tipovací částka je 1 Kč, sumu vždy zaokrouhlete na celé koruny.

·Zpět obdržíte přes SMS informaci, zda je částka nejnižší a zda je jedinečná. Cena jedné SMS je 9 Kč včetně DPH.

Podrobná pravidla soutěže Nejnižší nabídka vyhrává najdete na www.prekvapeni.cz