Soutěž trvá do 30. 6. 2012.

Web podnikatelům na míru

Nový web. Ten si nyní můžou jednoduše založit podnikatelé a menší firmy na www.estranky.cz/ukazky/firmy. Získají tak připravené stránky podle oboru svého podnikání. V nabídce je celkem 290 šablon webů pro řemeslníky, poradce, obchodníky, restaurace, hotely a další typy podniků.

Podstatnou výhodou založení firemních stránek na eStránkách je úspora času. Uživatel tak nemusí zdlouhavě a draze stavět firemní webové stránky. Může využít připravené šablony, kdy webová prezentace obsahuje podstránky s nadpisy. Ty jsou vždy přizpůsobeny oboru podnikání, ve kterém zákazník působí. Stačí pouze doplnit konkrétní texty, případně obrázky, a firemní prezentace je kompletní.

Webové stránky podle hotových šablon s podstránkami si můžou vyrobit zákazníci eStránek také v dalších kategoriích. Jde o stránky, které se věnují zájmům a koníčkům. Pro milovníky zvířat, vaření či fotografy, sportovce a zájmové kluby je připraveno více než 350 šablon. Další skupinou webů jsou stránky institucí. Města a obce, školy a školky či sdružení můžou využít více než šedesáti šablon.

Uživatelé eStránek ocení nové grafické motivy webů, kterých je k dispozici přes tisíc! Motivy jsou přehledně uspořádány podle jednotlivých typů webových stránek. Převést stránky do nového kabátu je tak otázkou několika málo kliknutí.

Další předností je vlastní internetová doména za korunu včetně e-mailů pro vaši firmu.

K hlavním výhodám založení firemních stránek na eStránkách tak patří:

  • vlastní firemní www stránky si vytvoříte za 5 minut
  • levné řešení – nemusíte investovat desetitisíce do tvorby webových stránek, protože s námi si dokážete vyrobit vlastní stránky sami
  • měsíc bezplatného provozu vašeho firemního webu
  • technická podpora v pracovní dny na telefonu a e-mailu
  • výběr z tisíce grafických šablon webu
  • vlastní internetová doména za korunu včetně e-mailů pro vaši firmu

Více informací na: www.facebook.com/estranky, www.twitter.com/estranky, www.youtube.com/estranky.

Stačí si založit nové stránky na domenazakorunu.cz. Ze všech nově zaregistrovaných placených stránek do 30. 6. 2012 vybere odborná porota dvě nejlépe zpracované a odmění výherce krásnými cenami. Soutěžte a vyhrajte na www.domenazakorunu.cz!