Robotická sekačka Robomow RC304, z nové modelové řady, zvládne posekat zahradu o velikosti 0 - 400 m². Oproti konkurenčním modelům, určeným pro stejnou velikost trávníku, je silnější, rychlejší a navíc perfektně zarovnává i okraje trávníku, protože sekačky Robomow, jako jediné na trhu, sečou i za stopou svých kol. Díky těžké ocelové čepeli a super silnému motoru si přístroj s lehkostí poradí se zástřihem první vysoké trávy v nové sezoně a zdolá i terén s větvemi. Výšku sečení můžete nastavit sami. Sekačka je vybavena bezpečnostními funkcemi, zámkem proti dětem a je zabezpečena proti krádeži. Výhodou je i její tichý provoz a možnost ekologického režimu.

{% box inline_velka_obdelnik_sirka for photos.photo with pk 48254%}

Zahrada v moci vašich prstů

Novou řadu robotických sekaček Robomow lze ovládat pomocí mobilní aplikace, která je chytrá, intuitivní a vyvinutá pro maximální pohodlí. Dovoluje vám nejen kontrolovat práci sekačky, ale i ovlivňovat způsob její činnosti, aniž byste museli opustit pohodlí svého křesla. Poskytuje naprostou kontrolu na dálku. Jejím prostřednictvím můžete dokonce určitou část trávníku posekat manuálním řízením. Ovládání Robomow sekačky nebylo nikdy rychlejší, snadnější a zábavnější.

{% box inline_velka_obdelnik_vyska for photos.photo with pk 48249%}

Soutěžní otázka:

Při jakém maximálním sklonu jsou schopny sekačky Robomow svah posekat?

a) 15 %

b) 25 %

c) 35 %

Nápovědu naleznete na www.robomow.cz.

Odpovědi zasílejte formou SMS ve tvaru DAZ mezera ROBOMOWmezeraA, neboB, neboC na telefonní číslo 900 11 07. Soutěžit můžete od 15.4. do 11.5.2014.

Vyhrává 200. správná SMS. Obecná pravidla SMS soutěží naleznete na www.sanomamedia.cz/sms.html. Technicky zajišťuje Advanced Telecom Services, s. r. o., (ATS). Cena jedné SMS je 7 Kč včetně DPH. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR prostřednictvím mobilních operátorů O2, Vodafone, T-Mobile a U:fon. V případě technických problémů se obraťte na infolinku společnosti ATS, s. r. o., 296 363 199 (po–pá od 9 do 16 hod). www.platmobilem.cz.

{% box inline_velka_obdelnik_sirka for photos.photo with pk 48251%}