Třetí soutěž o auto Suzuki je u svého konce. Už jen do soboty můžete posílat své sms, a mít tak možnost vyhrát Suzuki SX4. Auto, které je ideální na chatu a chalupu, kam normálně nemůžete vyjet. Má totiž pohon všech kol, lehce zvýšený podvozek, takže projedete i polní cestu a navíc je to malé a mrštné vozítko. Samozřejmě se neztratí ani ve městě, protože když nepotřebuje, posílá svou sílu pouze na jednu nápravu, čímž snižuje spotřebu. Co musíte udělat pro to, abyste Suzuki SX4 vyhráli?

Nejpozději do soboty 30. června 2012 a 20. hodiny pošlete SMSkou do soutěže, která probíhá formou holandské aukce, tip na nejnižší a zároveň unikátní částku. Například: Nabídnete-li částku 6 Kč a nikdo jiný stejnou nebo nižší nabídku nedá, je výhra vaše. Pokud ovšem stejnou částku jako vy nabídne i někdo další, nebo jiný soutěžící nabídne nižší unikátní částku, má šanci na výhru on. Jedná se pouze o tipovací soutěž, takže v případě výhry výherce nabídnutou částku nakonec neplatí.

Pro informace, kam a jakou formou SMSky posílat, klikněte na www.chciauto.kafe.cz.

A až na svou chalupu vyjedete (ať už se Suzuki SX4, nebo bez něj), nezapomeňte si ji vyfotit. Právě u nás probíhá i soutěž o nejkrásnější chatu a chalupu v ČR. Vítěz získává bazén od společnosti Marimex! Více se o soutěži dozvíte zde: Nejchata.dumazahrada.cz.