Zahradou se totiž projdeme i v rozhovoru s naší dlouholetou spolupracovnicí Lenkou Vyhnálkovou, která se pozastavuje nad tím, že lidé plánují na domě každou drobnost, na všechno pozvou odborníka, ale se zahradou se tak nepářou. Tam to nějak splácají. A přitom tohle je prostor, který je první vizitkou domu, který má být odpočinkem i zdrojem vitaminů. A správné naplánování znamená i méně starostí.

Ale nejen zahradám se budeme věnovat. Už titulní fotografie vás určitě zaujme. Tentokrát jsme nevybrali žádnou moderní stavbu pro naši návštěvu. Tentokrát jsme se podívali do velmi klasické roubenky. Nádherně opravené, i když zvenčí to tak úplně nevypadá. Je to rekonstrukce, která v každém ohledu dodržela status historické stavby. A za to patří majitelům vřelé díky.

Dále se v časopisu DŮM&ZAHRADA dozvíte vše o šikmých střechách, o jejich typech a krytinách. Zamýšlíme se také nad výhodností fotovoltaiky, když vláda zcela zrušila její podporu, a na tu dřívější doplácíme všichni. Vyplatí se ještě dát si na střechu solární panely?

Časopis DŮM&ZAHRADA vám prostě nabízí každý měsíc mnoho zajímavého čtení, které vám může být inspirací, zábavou i solidní radou. To všechno bychom vám chtěli poskytovat i nadále, a tak i šesté číslo roku 2014 je nabité zajímavými články.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.