Vše o úsporách energií se systémem Ytong čeští stavebníci nově naleznou na stránkách www.netoptezbytecne.cz. Ke zviditelnění dobře zavedených služeb Ytong by měla sloužit nová stavební microsite s adresou www.pomahamestavet.cz. Tyto webové stránky jsou určeny nejen pro individuální stavebníky, ale i pro stavební firmy a obchodní partnery společnosti Xella CZ.

Nové weby mají zákazníkům výrobce pórobetonu Ytong pomoci lépe se zorientovat jednak v jeho bohaté nabídce služeb a dále v doporučených řešeních pro úsporné domy Ytong. Na obou stránkách se mohou stavebníci se svými dotazy obracet přímo na odborné zástupce společnosti a do budoucna by mohly sloužit jako interaktivní portály, na kterých si budou předávat své tipy a zkušenosti samotní stavebníci.

Ytong pomáhá stavět!

Spuštěním nové stavební microsite s adresou www.pomahamestavet.cz chce Ytong navázat přímou komunikaci se stavebníky a maximálně jim usnadnit přípravnou fázi výstavby a stejně tak stavbu samotnou. Nová microsite se věnuje jednotlivým službám Ytong přehledným a vizuálně atraktivním způsobem. Stavebníci na stránkách naleznou pracovní postupy s praktickým návodem, jak se se stavebním systémem pracuje a čeho se vyvarovat. Návštěvníci stránek zde mohou zhlédnout i krátké videoprezentace. Jejich obsahem jsou reálné ukázky praktické výpomoci při výstavbě, kterou stavebníkům nabízí parta stavebních Ytong mistrů.

Ytong vzkazuje stavebníkům: Netopte zbytečně!

Název druhé stavební microsite www.netoptezbytecne.cz již napovídá, že jsou jeho tématem úspory při vytápění. Pórobeton Ytong usiluje jako lídr v oblasti úsporných staveb o to, aby bylo komfortní bydlení dostupné všem stavebníkům. Nové stránky přehledně sumarizují doporučená řešení pro úsporné domy Ytong: Pasivní dům Ytong, Nízkoenergetický dům Ytong, Energeticky úsporný dům Ytong a Energeticky vyhovující dům Ytong. Návštěvníci mají možnost parametry jednotlivých doporučených řešení porovnat. Součástí nové internetové prezentace budou také referenční stavby, které stavebníky seznámí se zkušenostmi konkrétních uživatelů modelových domů z pórobetonu Ytong.