Svou oblíbenou kávu Jihlavanka si teď můžete vychutnat v originálním cibuláku z porcelánky v Dubí u Teplic. Buclaté hrnečky, podšálky, cukřenku, konvičku na mléko či celé soupravy porcelánu z limitované edice získáte až do konce roku jednoduše za „Jihlavánky“ z obalů káv. Na rozšíření své sbírky o cibulákový hrneček potřebujete 20 bodů, které pro lepší představu získáte např. z deseti 150g balení kávy Jihlavanka Standard či Standard Extra Jemná.

Příběh cibuláku

Slavný modrobílý porcelán vděčí za svůj název vlastně chybě – opakující se motiv granátového jablka si totiž lidé mylně vyložili jako cibulku.

Jednotlivé části originálního rostlinného dekoru mají svoji symboliku: granátová jablka vyjadřují plodnost, větvička s květem chryzantémy je symbolem času, bambusová větvička s liánou znamená soudržnost, broskev nesmrtelnost a květ pivoňky představuje bohatství a vznešenost.

Více o věrnostním programu, recepty a další tipy najdete na https://www.jihlavanka.cz.

Soutěž! Můžete se také zapojit do soutěže, a hned teď vyhrát dva cibulákové hrnečky, dvě balení kávy Jihlavanka Standard pro přípravu poctivého českého turka a ještě další dvě balení kávy Jihlavanka Extra Special ze 100% zrn Arabica, kterou si nejlépe vychutnáte připravenou v ručním presovači.

Soutěžní otázka: Jihlavanka Standard se nejlépe hodí pro přípravu:

  1. českého turka
  2. ledové kávy
  3. překapávané kávy

A kdo vyhrává? Výhru získá desátý, třicátý a padesátý hlasující se správnou odpovědí, kterou odešle na e-mail soutezdaz@sanomamedia.cz s předmětem "Jihlavanka".

Harmonogram soutěže

Trvání soutěže: od 15.6.2013 do 1.7.2013 Výherci budou kontaktováni po ukončení soutěže. V případě potřeby si pořadatel soutěže vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci pořadatele soutěže a jejich rodinní příslušníci. Ceny v soutěži nelze vymáhat soudně.

Soutěž se řídí Všeobecnými marketingovými podmínkami Sanoma Media Praha, s. r. o.