Inteligentní klika ILS je elektronické dveřní kování umožňující odemykání čipy. Ty mohou být umístěné v přívěsku na klíče, plastové kartě, malé nálepce či třeba plastovém náramku – záleží jen na vás, která forma vám nejvíce vyhovuje, a můžete je samozřejmě libovolně kombinovat. Hlavní výhodou čipů oproti klíčům je, že vás navždy zbaví starostí se ztracenými klíči. Přístupová práva pro jednotlivé uživatele lze totiž velice snadno nastavovat, měnit a rušit. Pokud člen rodiny ztratí čip, jednoduše mu během pár sekund můžete ukončit platnost a ihned naprogramovat čip nový – a problém je vyřešen, rychle a bez zbytečných nákladů. Nemusíte měnit zámek ani si nechávat vyrobit nové klíče. To oceníte nejen v domácnostech s dětmi, kde ztráty klíčů bývají velmi časté.

Inteligentní klika ILS jednoduše nahradí stávající mechanické kování, přičemž nejsou potřeba žádné rozvody kabeláží (kování má vlastní napájení bateriemi). Kování má robustní konstrukci z nerezové oceli, díky čemuž odolá nešetrnému zacházení, vandalům i vlivům počasí. Proto se hodí právě pro vstupy do rodinných domů. Při kombinaci se samozamykacím panikovým zámkem se dveře při každém zavření automaticky zamknou, avšak pro odchod pro odemčení a otevření dveří stačí pouze stlačit kliku – není potřeba žádný čip ani klíč. Systém je vysoce bezpečný také po elektronické stránce, využívá čipy s moderní technologií zaručující 100% ochranu před neoprávněným kopírováním.

Kování vyrábí německá společnost CES a jejím exkluzivním dovozcem pro ČR je KLÍČOVÉ CENTRUM. Pro více informací o Inteligentní klice ILS navštivte nebo kontaktujte nejbližší prodejnu KLÍČOVÉHO CENTRA – rádi vám poradíme, připravíme cenovou nabídku a samozřejmě zajistíme profesionální montáž i servis.