Soutěží se ve dvou kategoriích:

Zahrada roku (zde vkládejte své fotografie) o nejhezčí čtenářskou zahradu

Květina roku (zde vkládejte své fotografie) o nejkrásnější fotografii libovolné květiny

Soutěž začala 16. 6. a trvá až do 18. 11. 2014. Fotografie bylo možné vkládat do 17. 8. 2014.

Veřejné hlasování proběhne na webu www.dumazahrada.cz v termínu od 28. 8. do 15. 9. *** Fotografie může nahrávat pouze registrovaný a přihlášený uživatel serveru www.dumazahrada.cz. U svých přihlašovacích údajů prosím vyplňte mailovou i korespondenční adresu. Pokud vyplníte i mobilní telefon, bude v případě výhry komunikace mnohem rychlejší.

Každá fotografie by měla mít svůj popisek. Každý uživatel může nahrávat neomezený počet fotografií. Ovšem všechny jeho fotografie v jedné kategorii se budou počítat za jednu zahradu nebo rostlinu. Soutěžící tak nemůže v jedné kategorii vyhrát více výher. Všechny fotografie musí být vytvořené soutěžícím, nezle tedy přihlašovat do soutěže fotografie cizích zahrad nebo květin! Pokud se tak stane, bude soutěžící ze soutěže vyloučen.

Z čtenářského hlasování vzejdou dvě finálové desítky, které představíme v časopisu DŮM&ZAHRADA 11/2014. Z obou kategorií pak odborná porota a redakce vyberou tři první místa v každé kategorii, vítězové budou představeni v časopisu DŮM&ZAHRADA 12/2014. Prosíme všechny soutěžící, aby nahrávali své fotografie o maximální velikosti 3 MB, ale zálohovali si své fotografie v původní velikosti, abychom je případně mohli využít i v tištěné podobě, která potřebuje co nejlepší kvalitu. Děkujeme

1. cena v každé kategorii: Bazén Marimex










2. cena v každé kategorii: Piknik brašna Tescoma včetně 3 vakuovaných dóz










3. cena v kategorii Zahrada roku: Kniha Japonská zahrada z nakladatelství Knižní klub 3. cena v kategorii Květina roku: Kniha Stromy – světová encyklopedie z nakladatelství Fortuna Libri Fotografie s největším počtem hlasů získá předplatné časopisu DŮM&ZAHRADA na celý rok.









Chcete vědět, jak vypadaly soutěžní zahrady a rostliny minulý rok? Tady se můžete podívat na vítěze a ve fotogaleriích i na ostatní soutěžní fotografie.

Titulní foto: Thinkstockphotos.com