Odolné a pro každé počasí

Zapuštěné bazény do země jsou velmi odolné proti počasí. Díky svému zapuštění se nad nimi většina počasí prostě přežene, aniž by se jich nějak dotklo a jejich kvalita snadno odolá celodennímu slunečnímu žáru. Voda v nich zůstává déle teplá a vy tak můžete snadno prodloužit svou koupací sezónu. Také můžete zvolit možnost zastřešení bazénu, díky kterému se i vy budete moci v bazénu koupat za každého počasí, a navíc se do něj nedostanou nečistoty. Zastřešení navíc zabrání tomu, aby do bazénu v době vaší nepozornosti spadly malé děti či zvířata.

Bezpečnost především

Zastřešení není jediným způsobem, jak udělat bazén bezpečnější. U všech zapuštěných bazénů od nás dodáváme podbetonované schody s protiskluzovou úpravou. Tento způsob je mnohem bezpečnější než klasické žebříkové schůdky, ze kterých se dá snadno spadnout nebo uklouznout. Schody se díky podbetonování navíc neprohnou a můžete tak relaxovat i sezením na nich.

Příslušenství, které si zamilujete

Váš zapuštěný bazén do země můžete vybavit spoustou příslušenství. Bazény, které dodáváme, jsou vybaveny solinátorem, UV lampou a ionizátorem, díky kterým bude vaše voda čistá i bez použití chloru. Pořízením pískové filtrace navíc docílíte filtrování vody přírodním způsobem bez chemikálií. Pokud jste vášniví plavci, tak zajisté oceníte možnost pořízení protiproudu, díky kterému budete moci plavat skutečně na úrovni. A pokud zase chcete do vody vlézt v noci, když už sluníčko nepaří, pak zajisté oceníte možnost podvodního osvětlení zapuštěného bazénu, které mu dodá skutečně luxusní vzhled.

Toto příslušenství i samotný bazén si můžete prohlédnout v našem showroomu. U nás v Bazény Šulc věříme, že bazén je investice na celý život, a proto je dobré se o všem předem informovat. Neváhejte nás kontaktovat, my vám rádi poradíme.