Jako každý měsíc vám přinášíme spousty zajímavého čtení, které vás inspiruje, pobaví a dodá i nějakou tu zajímavou informaci, kterou jste třeba vůbec nevěděli.

Tak třeba tentokrát vám tu servírujeme hlavní téma – okna. Ano, měli jsme je už několikrát. Jenže teď vám ukážeme, jak má vypadat taková správná výměna oken za plastová, na co se soustředit, co všechno musí být dodrženo, na čem nešetřit. Prostě se nenechte doběhnout firmou, která vám okna bude instalovat.

A aby nebylo málo těch důležitých informací, budeme se také podrobně věnovat kotlům. Ano, to je velké téma, protože od konce září si už nekoupíte starý neekologický kotel, ale budete si muset pořídit podle nařízení vlády nový kondenzační kotel. Ten je ekologičtější, ale také dražší a především potřebuje předělat celou otopnou a spalinovou soustavu, než dnes má většina klasických domů s plynovým kotlem.

Samozřejmě, že rady nekončí. Třeba se budeme věnovat velkému tradičnímu problému – dispozici. Taky se podíváme na žehličky a řekneme si, jak vybrat tu správnou. A ani fanoušci zahrady nepřijdou zkrátka. Máme tu návštěvu úžasné zahrady a sami se pak věnujeme jedné moc známé květině – chryzantémě.

A samozřejmě tu u nás najdete spousty a spousty zajímavého čtení o domech, zahradách, interiérech. Navštívíte mnoho zajímavých domů, ale i jednu zahradu. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.