Ottavie Busiová, vdova po zemřelém šéfkuchaři, se rozhodla společný byt ve čtvrti Upper East Side v budově Carnegie Hill Tower prodat poté, co její manžel spáchal sebevraždu, a odstěhovat se s dcerou jinam. Byt manželé koupili před čtyřmi lety za částku jen o něco menší, přibližně 3,35 milionu dolarů. Žili zde s dcerou Ariane do doby, než se pár rozešel a Anthony Bourdain se odstěhoval do podnájmu se svou novou přítelkyní.

Nádherný pětiložnicový apartmán se rozkládá na ploše 225 metrů čtverečních, nedaleko Central Parku. Může se chlubit jednak podlahami z pravého kvalitního bambusového dřeva nebo podlahami z pravého italského mramoru v koupelnách. Kuchyně je propojena s jídelnou a obývacím pokojem. Je to nádherný rozlehlý prostor a samozřejmě je dokonale vybavena těmi nejkvalitnějšími spotřebiči.

Dům se nachází ve spodní části domu. Naštěstí se kolem domu nachází vzrostlé stromy, které chrání soukromí obyvatel bytu před zvědavými pohledy okolojdoucích a do bytu vnášejí příjemný stín.

Carnegie Hill Tower nabízí svým obyvatelům jednak 24hodinový servis v podobě recepce a ochranky, garáže pro dostatečné množství aut všech majitelů bytů, soukromé fitness studio anebo spinningovou halu. Majetek po prodeji bytu připadne dceři Ariane, a to v momentě její dospělosti. Zatím jej bude spravovat její matka.

Anthony Michael Bourdain byl americký kuchař, novinář a moderátor. Vystudoval The Culinary Institute of America a později působil jako šéfkuchař v restauraci Brasserie Les Halles na Manhattanu. Mezi lidmi byl známý také tím, že moderoval několik televizních pořadů s tematikou vaření, zejména cestovatelské pořady, kde během svých cest poznával národní kuchyně různých zemí.