Dejte to kamkoli na Bosch

Indukční desky mají mnoho výhod. Firmy Bosch a Siemens uvedly na trh nové varné indukční desky, které mají velké pracovní plochy, které se dají spojit. Na indukční desku tak můžete dát jak malý hrnec, tak i velký pekáč a stále bude pod nimi varná plocha. Pro systém FlexIndukce navíc firma nabízí nové příslušenství, takže si můžete pořídit například gril, který bude přesně pasovat na indukční desku, a vy tak můžete grilovat, i když venku padá sníh či prší.





Náhradní spotřebiče při opravách u Gorenje!

Společnost Gorenje nabízí nově u svých spotřebičů Gorenje + (jde o prémiovou řadu) záruku, která je velmi podobná záručním podmínkám u automobilů. Při nefunkčnosti výrobku se firma zaručuje, že do 24 hodin přijede servisní technik a po dobu opravy reklamovaného výrobku vám dodá náhradní spotřebič. Týká se to varné desky, vestavěné trouby i chladničky.







Pěkně si to nahřejte s Beko

Jako podšálek patří k hrnečku, tak i nahřívací zásuvka patří k troubě. Tento praktický doplněk Beko DRW 11400 plní hned 5 funkcí, a to ohřívání, rozmrazování, předehřívání jídla, kynutí těsta na sladké či slané moučníky, udrží jídlo teplé nebo jen ohřeje nádobí na výtečný pokrm. Barvu si každý vybere už dle vybavení své kuchyně – buď v nerezové, nebo černé barvě.



Barevný chlad Electroluxu

Nová řada domácích spotřebičů Inspiration od Electroluxu nabízí barevné modely kombinovaných chladniček, které osvěží styl každé kuchyně. Elegantní červená, čokoládově hnědá, limetkově zelená a ebenově černá nerezová ocel, to je barevná škála nových kombinovaných chladniček se spodními mrazničkami od Electroluxu. Zatímco ostatní modely mají barevné nátěry, ebenově černý model získává svůj odstín jedinečným chemickým procesem. Samozřejmě, že chladničky mají všechny vychytávky firmy Electrolux, jako je dvouokruhový chladicí systém, systém rovnoměrného chlazení či nízkoteplotní zásuvka.





Indukce z MORAvy

Nové indukční desky Mora nabízejí 90% účinnost ohřevu na indukční zóně s minimálními tepelnými ztrátami. Indukční zóna zahřívá pouze kovové dno nádoby, po jejím odebrání se indukční ohřev automaticky vypne. Indukční desky MORA mají speciální funkci SPRINT, která přináší rychlé zvýšení výkonu až na 3,7 kW, což oceníte především při vaření ve větších nádobách, které už nebude tak zdlouhavé.




Bez ledu u Siemense

Máte problémy s tím, že neustále odmrazujete mrazák? Tak si pořiďte lednici firmy Siemens nebo Bosch s funkcí NoFrost. Speciální systém cirkulace vysušuje vzduch, takže se na stěnách nevytváří námraza. Výhodou je i to, že i jednotlivé věci k sobě nepřimrzají. Spotřebiče se systémem NoFrost tak potřebují odmrazit maximálně jednou ročně, aby fungovaly stále na stejný odběrný proud, tedy i v energetické třídě A+++.