O Konsepti

Konsepti se zaměřuje na prodej originálního a designového nábytku od renomovaných světových značek, kam patří například Knoll, B&B Italia, Moroso či Flos. A to vše od roku 1995, kdy začali pomáhat svým zákazníkům jak se zařizováním jejich domovů, tak i veřejných interiérů.

O Ferm Living

Tato značka vznikla v roce 2005, příběh jejího založení je netradiční. Designérka a zakladatelka značky Trine Andersen nebyla spokojená s tapetami do svého nového domu, nabídka jí nevyhovovala. I proto se rozhodla, že si je navrhne sama. To dalo vzniku první kolekce tapet, postupem času přišly na řadu i kolekce designového nábytku, doplňků a osvětlení.

Designové kolekce a udržitelnost?

Ferm Living vyrábí své designové kousky z přírodních a udržitelných materiálů – v jejich portfoliu najdete výrobky ze dřeva, kůže, kovů, porcelánu, ale také z organické bavlny nebo recyklovaného papíru.

Mezi úspěchy této značky patří například kolekce květináčů a truhlíků, které jsou díky svým jednoduchým liniím nadčasovým kouskem, který neomrzí.

Velmi oblíbená je také kolekce sklenic a karaf vyrobených z foukaného skla, zajímavým prvkem je také kameninová kolekce Inlay. Ta dodá vašemu domovu na útulnosti – představte si kávu, kterou budete pít z robustního šálku s mramorovým designem, kterého bylo dosaženo použitím dvou barev jílu.

Na tyto, ale i další počiny této značky se můžete podívat v galerii.