Podle vyjádření Emilia Estefana pár původně koupil tuto nemovitost asi před 25 lety pro zpěvaččinu matku, která však již zemřela. Když manželům odrostly děti a odstěhovaly se do vlastního bydlení, ukázalo se, že je tento dům pro manžele příliš velký. Poprvé začali s prodejem nemovitosti již před pěti lety, a to za částku 40 milionů dolarů. Přestože se o koupi nemovitosti zajímalo dost lidí, dokonce i někteří z přátel Estefanových, dům se nakonec nepodařilo prodat.

V loňském roce se sídlo objevilo na trhu s realitami znovu, a to za částku 32 milionů dolarů, ale ani tenkrát slavný pár kupce nenašel. Nyní přichází s nabídkou znovu, a to za cenu 27,9 milionů dolarů, což je cena velmi přijatelná, obzvláště pokud uvážíme, v jak luxusní lokalitě se nemovitost nachází.

Rezidence se rozkládá na pozemku o velikosti asi 1,3 hektaru. Hlavní budova nese název La Casita, rozkládá se na užitné ploše téměř 500 metrů čtverečních a vyznačuje se elegantní bílou fasádou, podlahami z kvalitního dřeva nebo mramoru a také otevřenými verandami a klenutými dveřmi vedoucími do zahrad. Z vily je nádherný výhled na oceán, který ostrov obklopuje.

Vejdeme-li hlavním vchodem, rozprostře se před námi prostorné foyer, z nějž vede schodiště do prvního patra, kde je umístěno pět ložnic. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, který je propojený s jídelnou a kuchyní. Jídelna má samostatný vstup na zadní terasu a je lemována řadou oken, která do místnosti pouštějí příjemné světlo. Jedna z ložnic slouží jako hlavní apartmá a vede z ní samostatný vstup na hořejší terasu s výhledem na okolí. K ložnicím přiléhají koupelny a hlavní apartmá je vybaveno i šatnou.

Kromě hlavní budovy se na zahradě nachází menší vilka, sloužící jako dům pro hosty. V ní jsou umístěny další tři ložnice, menší obývací pokoj a také jednodušší kuchyně s jídelním koutem.

Velmi působivá je venkovní terasa, která je zhotovena zcela ve středomořském stylu. Uprostřed terasy se nachází malý bazének, zatímco velký a jedinečně tvarovaný bazén je umístěn na dvoře mezi oběma domy, obklopený tyčícími se palmami a pečlivě udržovaným trávníkem vedoucím až k samotné terase u bazénu.

Zda se manželům Estefanovým podaří nemovitost tentokrát konečně prodat, bude jasné až během několik týdnů, momentální situace v Americe je velmi komplikovaná vzhledem k důsledkům koronaviru, a celková ekonomická situace má vliv i na trh s realitami. Přesto však podle vyjádření manželů Estefanových oba doufají, že tentokrát již kupce svého nádherného sídla najdou.