Postel, nebo matrace?

Je důležitější postel, nebo matrace? Tahle otázka hodně připomíná tu o slepici a vejci. Nicméně v případě vašeho spánku se většinou jedno bez druhého neobejde. Kvalitní matrace by vám měla zajistit pohodlí, oporu a výborné spaní. Pokud ale nemáte kvalitní postele, jen matrace to nezachrání. K čemu je skvělá matrace, když postel při každém pohybu vrže, když se vám z ní špatně vstává nebo když ve vaší ložnici působí jako pěst na oko, protože je příliš velká? Je to asi stejné, jako když si do rozvrzaného starého auta dáte luxusní sedadla. Sice si dobře posedíte, ale jízdní zážitek není nic moc.

Které postele jsou nejpohodlnější?

Existují společnosti, které se věnují primárně výrobě těch nejluxusnějších postelí na světě. A není jich zrovna málo.

Nic není velkolepější než postele u obchodníka se starožitnostmi, výrobce nábytku a interiérového designéra Maxe Rollitta. Každý kus na zakázku se vyrábí ve Spojeném království v malých dílnách.

Společnost Brook + Wilde se pro změnu pyšní tím, že vytváří skutečně luxusní matraci, na kterou se vztahuje desetiletá záruka, recyklace matrace, bezplatné prémiové doručení a bezplatná zkušební verze na 100 nocí. Matrace
Brook + Wilde představuje obrovské množství technického know-how, inovací a schopnosti značky absorbovat širokou škálu mezinárodních nápadů a vlivů.

The Savoy Hotel v roce 1905 rozhodl vytvořit dokonalou postel pro své hosty a zrodilo se to, čemu se dnes říká postel No2, postel tak slavná, jako některá z legendárních jmen, která v ní spala.

Kolekce Pure Natural Collection společnosti Cotswold Company je vytvořena mistry v oboru matrací ve Spojeném království za použití vlny nejvyšší kvality Dartmoor ze soukromé rodinné farmy s více než 100 lety zkušeností v přirozeném chovu ovcí. Vlna má přirozenou kvalitu regulující teplotu, takže je ideální pro dobrý noční spánek, a všechny okraje jsou ručně šité.

And So To Bed, jako výrobce luxusních postelí byl založen před více než 40 lety a stal se uznávaným specialistou na jemné starožitné postele.

Postele Vispring jsou jasnou volbou pro každého, kdo požaduje v životě to nejlepší. Společnost, která vyrábí každou matraci ručně ve své továrně v Devonu, byla založena v roce 1901 a její bohaté zkušenosti a odborné znalosti jsou jasně vidět na každé posteli, která svému majiteli padne jako ulitá a slibuje, že vám poskytne ten nejlepší noční spánek, jaký jste kdy měli.