Milí čtenáři, v předešlých dílech jsem vám slíbila obrázky dokončených kuchyňských linek.

Psala jsem, že nám kuchyně vyrábí firma z Pacova. Zpočátku vše vypadalo perfektně a my si s mamkou myslely, že jsme konečně narazily na úžasný řemeslníky. Zmýlily jsme se.

Mamka poukazovala na různé nedostatky u její kuchyně a bylo jí řečeno, že „takhle se to dělá a jinak to nejde“. Nelíbil se nám parapet, který měl být ve stejném dekoru jako pracovní deska v kuchyni. Měl příliš ostré hrany. Druhý parapet nenavazoval s pracovní deskou. Barový pult byl nebezpečně ostrý. Mamka tedy oslovila jiného truhláře a ten vše předělal. Takže ve finále to šlo. „Zbavil“ její kuchyni ošklivých detailů a přidal detaily pěkné. Ostatně - posuďte sami podle obrázků.

Tento truhlář zhotovil také šuplíky do maminčiny koupelny. Musím říct, že vypadají úžasně a krásně se do nich schová vše, co nemusí být vidět. Já „jedu“ na úsporný režim, takže do mé koupelny zhotovil pod umyvadlo „jen“ polici. Taky paráda. Spousta prostoru na čisticí prostředky a další věci, které člověk nepoužívá tak často.

Další novinkou u nás je nová zídka na terase. Protože máme terasu směrem k silnici, tak nás zídka trochu kryje a navozuje větší pocit soukromí. Na terase bude také zděný gril. Zatím má několik šárů.

Nyní nám zedník buduje betonové schody u hlavních vchodů. Nikdy bych nevěřila, kolik tun betonu je třeba na obyčejný schody. Zatím to jsou čtyři tuny, a to jsme v polovině. Takže i schody schlamstnou spoustu peněz. Já se s vámi opět loučím a zase příště. Eva