Jak připravit a usmažit kapra, aby měl co nejméně kostí a byl chuťově dokonalý
1 / 5
Zavřít galerii
close
info
Shutterstock
Nejlepší smažený kapr? Přece ten, který má nejméně kostí!
close
info
Shutterstock
Podélným řezem kolem hřbetní kosti a žeber kapra rozřízněte na poloviny. Jen na rozdíl od fotografie si ho předem položte hřbetem k sobě. Řez začínejte v místech, kde byla hlava.
close
info
Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Čerstvá rybí pomazánka ze zbytků kapřího masa
close
info
Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Staročeský pokrm: zadělávaný kapr aneb kapří dršťky si uvaříte z ocasních částí.
close
info
Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Smažené kapří mlíčí bude bavit i chlapy, do vejce se totiž přidává pivo.