Jak si užít podzimní grilování? Tady jsou rady, jak jej vylepšit k dokonalosti
4 / 4
Zavřít galerii
close
info
shutterstock
Dýně, královna podzimu, se na grilu proměňuje v lahodnou pochoutku. Nakrájená na plátky a dochucená bylinkami, přináší na stůl esenci podzimních chutí.
close
info
shutterstock
Kombinace šťavnatého masa a grilovaných jablek je dokonalým příkladem podzimní kuchyně. Jablka karamelizovaná přímo na grilu přidávají masu nezapomenutelnou sladkou chuť.
close
info
shutterstock
Při podzimním grilování nezapomeňte na teplé vrstvy, které vás ochrání před chladem. Příjemný svetr a teplá čepice vám umožní užívat si grilování i při klesajících teplotách.
close
info
shutterstock
Naše grilovaná zelenina přechází všemi odstíny podzimu a přináší na váš stůl nejen krásu, ale i výživu. Krájené papriky, cukety a cibule dostávají na grilu nový rozměr chuti.