Kompostujte přímo v kuchyni. Získáte skvělé hnojivo a ušetříte si běhání. Tady jsou vaše možnosti
3 / 6
Zavřít galerii
close
info
The Rook / Shutterstock
Bokashi je jednoduchý proces, kdy se zbytky z kuchyně (včetně vaječných skořápek) skládají do kbelíku a prokládají bokashi směsí obsahující sušené bakterie
close
info
Ashley-Belle Burns / Shutterstock
Kompostovací nádobu můžete koupit, nebo vyrobit. Skládá se z několika pater a spodní nádoby na sběr tekutiny
close
info
rawpixel.com / Chanikarn Thongsu / Freepik.com
Budete také potřebovat násadu kalifornských žížal, které odvedou veškerou práci a kuchyňské zbytky promění v úžasný kompost
close
info
vecstock/Freepik.com
Budete také potřebovat násadu kalifornských žížal, které odvedou veškerou práci a kuchyňské zbytky promění v úžasný kompost
close
info
Ida Wastensson / Shutterstock
Žížalí čaj, vynikající kapalné hnojivo doporučujeme smíchat s vodou v poměru 1 : 1 a použít na rosení nebo zálivku pokojovek
close
info
hurricanehank / Shutterstock
Založit kompost může opravdu každý, a to přímo v kuchyni