Dejte si pozor na ovoce, které škodí srdci i mozku a může vést k závislosti. Tyhle změny pomohou
2 / 6
Zavřít galerii
close
info
karpovkottt / Shutterstock
Cukr dostal nálepku bílý jed, také se mu říká tichý zabiják. Používejte ho jako sůl - v minimálním množství
close
info
Tatiana_Pink / Shutterstock
Švestky jsou vynikající pro zdraví i při redukci váhy, pokud ve švestkových kompotech a zavařeninách významně snížíte množství cukru, nebo ho vůbec nedáte
close
info
Minoli / Shutterstock
Lahodnému domácímu závinu s třešněmi z kompotu se těžko odolává. Abyste si ho opravdu vychutnali, uberte cukr
close
info
Shyripa Alexandr / Shutterstock
Zaplněná spíž je vizitkou každé hospodyňky, ale když jde o zdraví, je třeba upravit návyky týkající se přípravy kompotů a džemů
close
info
schankz / Shutterstock
Jablka jsou sama o sobě zdravá, tak tohoto využijte a uberte cukr, když děláte kompoty. Nebo ho zcela vynechte
close
info
Kartinkin77 / Shutterstock
Sušení je jednou z nejzdravějších metod konzervace ovoce