Pečené brambory: Netradiční Hasselback i ty jako od babičky!
2 / 4
Zavřít galerii
close
info
Tatiana Volgutova / Shutterstock
Měkké pečené brambory plněné kouskem másla, posypané čerstvou zelenou cibulkou a dochucené solí a pepřem, servírované se lžící zakysané smetany
close
info
Olga Miltsova / Shutterstock
Elegantní Hasselback brambory nakrájené na tenké plátky, pokryté rozpuštěným máslem, rozmarýnem a zapečené se strouhaným čedarem pro dokonalou křupavost a chuť
close
info
Didebashvili.GEO / Shutterstock
Tradiční pečené brambory, ochucené olivovým olejem, tymiánem, paprikou, solí a pepřem, pečené do zlatova a křupava, připomínají chuť dětství
close
info
Avocado_studio / Shutterstock
Obyčejné brambory jsou známé svými zklidňujícími a léčivými vlastnostmi, které jsou užitečné při léčbě spálené pokožky. Obsahují škrob a jiné složky, které mají chladivé a protizánětlivé účinky. Právě bramborový škrob pomáhá zklidnit zánět, snížit bolest a urychlit proces hojení.