Rybičková pomazánka není jen jedna: tuňáková, lososová, sardinková a unikátní taramasalata!
1 / 5
Zavřít galerii
close
info
Natalia Hanin / Shutterstock
Exotická taramasalata z rybího kaviáru, tradičně podávaná jako dip s pita chlebem a zeleninovými tyčinkami. Intenzivní chuť této řecké speciality vás okamžitě přenese na slunné pobřeží Středomoří
close
info
Wut_Moppie / Shutterstock
Jemná sardinková pomazánka. Perfektní volba pro milovníky výrazných chutí a omega-3 mastných kyselin
close
info
nelea33 / Shutterstock
Luxusní pomazánka z uzeného lososa a smetanového sýra, skvělý způsob, jak si dopřát gurmánský zážitek doma
close
info
Chzu / Shutterstock
Lahodná tuňáková pomazánka servírovaná na čerstvém chlebu, ozdobená čerstvou bylinkou. Ideální rychlá svačina plná chutí a zdraví prospěšných látek
close
info
DronG / Shutterstock
Tradiční řecká taramasalata servírovaná v misce s olivami