Syrové, nebo vysušené maso? S kuchyňským teploměrem se vám to už nikdy nestane
1 / 8
Zavřít galerii
close
info
Shutterstock
Digitální teploměr s drátovou sondou.
close
info
Shutterstock
U pečeného kuřete často váháme, zda je maso dostatečně propečené. Teploměr tento problém vyřeší.
close
info
Shutterstock
Teploměr na maso využijete při pečení, grilování, uzení i vaření.
close
info
Shutterstock
Teploměry na maso seženete v mnoha provedeních - od jednoduché mechanické varianty až po sofistikované digitální modely vybavené celou řadou doplňkových funkcí.
close
info
Shutterstock
Na správnou teplotu je třeba dbát i při přípravě mletého masa.
close
info
Shutterstock
Teploměr na maso je velmi užitečná kuchyňská pomůcka, která vám pomůže připravit dokonale šťavnaté maso, drůbež i steaky.
close
info
Shutterstock
Při měření je třeba sondu zapíchnout do středu masa v jeho nejsilnější části.
close
info
Shutterstock
Teploměry na maso běžně používají i profesionální šéfkuchaři.