Vaření v páře je zdravé a zvládnete jej i bez drahých hrnců. Tihle osvědčení pomocníci stačí
-
closeinfokazoka / Shutterstock
Vaření v páře pomáhá zachovat vitaminy, cenné látky, barvu i chuť
-
closeinfoMarian Weyo / Shutterstock
Cedník ve tvaru mísy můžete použít jako pařáček. Stačí ho vložit do většího hrnce
-
closeinfodonatellatandelli / Shutterstock
Klasický skládací pařáček používaly už naše babičky a svou funkci skvěle splní i dnes
-
closeinfoDaniel Krason / Shutterstock
Speciální síto pro přípravu v páře můžete koupit samostatně, pořídit ho můžete také v rámci příslušenství při nákupu hrnce
-
closeinfoEKramar / Shutterstock
Parní hrnce jsou praktické a umožňují vaření většího množství jídla najednou. Zabírají ale poměrně dost místa a navíc stojí dost peněz
-
closeinfoArina P Habich / Shutterstock
Klasický skládací pařáček používaly už naše babičky a svou funkci skvěle splní i dnes
-
closeinfoTimolina / Shutterstock
Vaření v páře pomáhá zachovat vitaminy, cenné látky, barvu i chuť
-
closeinforeisleroctav / Shutterstock
Klasický skládací pařáček používaly už naše babičky a svou funkci skvěle splní i dnes
-
closeinfotmalucelli / Shutterstock
V bambusovém košíku snadno připravíte zeleninu, maso i různé druhy příloh
-
closeinfoJaroma / Shutterstock
V páře připravíte maso rychle, snadno a dietně
-
closeinfoSebastiana Raw / Shutterstock
V bambusovém košíku snadno připravíte zeleninu, maso i různé druhy příloh