Znáte panelu? A víte, proč se o ní říká, že je zdravější než bílý cukr? Tady je důvod
1 / 5
Zavřít galerii
close
info
Olga Leschenko / Shutterstock
Panela se vyrábí tradiční metodou (bez chemických procesů) zejména v zemích latinské Ameriky, ale také třeba v Indii. Proto se často označuje jako organický cukr.
close
info
Shutterstock / Shutterstock
Také vám cukrová třtina připomíná bambus?
close
info
Shutterstock / Shutterstock
Ideální kombinace při nachlazení: čaj oslazený panelou s přidáním limetkové šťávy.
close
info
Shutterstock / Shutterstock
Panela se používá stejně jako bílý cukr, třeba i na pečení vánočního cukroví.
close
info
Olga Leschenko / Shutterstock
Panela se vyrábí tradiční metodou, bez rafinace, zejména v zemích latinské Ameriky, ale také třeba v Indii.