Muškátová dýně má výraznou chuť s oříškovými tóny.
Dužina špagetové dýně se po upečení snadno rozdělí vidličkou na vlákna. Podávat ji můžete s omáčkou namísto klasických těstovin.
Máslová dýně má charakteristický hruškový tvar a svou jemnou chutí, vůní i konzistencí skutečně připomíná máslo.
Hokkaido patří k nejoblíbenějším druhům, její slupka se totiž nemusí loupat - po uvaření či upečení krásně změkne.
Chcete udělat dojem? Podávejte polévku ve vydlabaných dýních.
Dýňová polévka patří k symbolům podzimu.
Dýňová polévka s tymiánem a křupavými krutony.
Receptů na dýňovou polévku existují desítky. Skvělá je například se zázvorem a kokosovým mlékem
Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.