Deník Kondice Moje křížovka Šíp Kafe iReceptář Cars Dům a zahrada TipCars Annonce Realcity Vlasta National Geographic Dotyk Story Květy Překvapení iGurmet eStránky Kreativ Automodul.cz Poznat svět
DAZ.cz
  • Předplatné časopisu
  • Energie
  • Domácnost
  • Interiér
  • Stavba
  • Zahrada
  • Zajímavosti
  • Fotogalerie
  • Časopis
1/6
Zavřít ✕
ZAVŘÍT REKLAMU
ZAVŘÍT REKLAMU
Kapra můžete dále porcovat, nakrájet jej třeba na velikost rybích prstů či jiný rozměr pro snadnou konzumaci i estetický dojem výsledného jídla.

Kapra můžete dále porcovat, nakrájet jej třeba na velikost rybích prstů či jiný rozměr pro snadnou konzumaci i estetický dojem výsledného jídla.

Autor: Asociace kuchařů a cukrářů
Prokrájením kapra získáte velké čisté filety, které můžete dále porcovat a upravovat dle připravovaného pokrmu.
Prokrájením kapra získáte velké čisté filety, které můžete dále porcovat a upravovat dle připravovaného pokrmu.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů
Pokud se nechcete při vánoční večeři trápit s kůstkami, musíte filet z kapra v hřbetní části hezky prokrájet. Veďte asi 2mm řezy až ke kůži. Při krájení ucítíte, jak kůstky křupou. To je přesně ono!
Pokud se nechcete při vánoční večeři trápit s kůstkami, musíte filet z kapra v hřbetní části hezky prokrájet. Veďte asi 2mm řezy až ke kůži. Při krájení ucítíte, jak kůstky křupou. To je přesně ono!
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů
Nejlepší je kapr šupináč. Ideální váha kapra je kolem 2,5 kilogramu. Při přípravě kapra je důležité mít dobře naostřený nůž.
Nejlepší je kapr šupináč. Ideální váha kapra je kolem 2,5 kilogramu. Při přípravě kapra je důležité mít dobře naostřený nůž.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů
Kapra kupte nejlépe živého a následně si jej nechte odborně usmrtit. Obvykle je možné si kapra nechat na místě vykuchat a připravit do kuchyňské podoby.
Kapra kupte nejlépe živého a následně si jej nechte odborně usmrtit. Obvykle je možné si kapra nechat na místě vykuchat a připravit do kuchyňské podoby.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů
Tomáš Popp, manažer Asociace kuchařů a cukrářů, radí, jak na vánočního kapra.
Tomáš Popp, manažer Asociace kuchařů a cukrářů, radí, jak na vánočního kapra.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů
Vlmedia
O společnosti Kariéra Kontakt Mojepředplatné.cz Všeobecné smluvní podmínky Zásady zpracování osobních údajů Cookies Práva subjektů údajů
denik dotyk sip krizovka daz kondice realcity kafe ireceptar tipcars vlasta kvety annonce story estranky cars igurmet prekvapeni ng kreativ automodul poznatsvet
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena.
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.