HLEDAT
Přihlásit se
Menu
Předplatné časopisu
Energie
Domácnost
Interiér
Stavba
Zahrada
Zajímavosti
Fotogalerie
Časopis
Přihlásit se
1
/9
Zavřít
✕
ZAVŘÍT REKLAMU
ZAVŘÍT REKLAMU
Osolené a naklepané plátky masa zprudka opečte.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Ve výpeku připravte základ na omáčku, začíná se cibulí.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Pak přijde na řadu slaninka.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Ještě koření a houby.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
A nesmí chybět ani hovězí vývar.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Dobře připravený základ krásně voní.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Nalijte ho na maso a pekáček vložte do toruby.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Pak si připravte rýži. I tu můžete dát péct do trouby nebo uvařit, jak jste zvyklí.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Hotovo, jdeme ke stolu.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR