Při oslavě pamatujte, že bowle je přes svěží chuť a ovocný vzhled alkoholická, a s pitím to nepřežeňte.
Citron či limetka poslouží v bowli hned dvakrát – jejich šťáva doladí chuť a plátky mohou ozdobit jak samotnou bowli, tak skleničky.
Vhodné do bowle jsou i broskve, kompotované mají ještě plnější chuť.
Mandarinky, ať čerstvé, nebo kompotované, jsou do bowle velmi vhodné.
Na kostky nakrájený ananas je oblíbenou součástí bowlí.
Do bowlí se ještě častěji než čerstvé používá kompotované ovoce, u něhož je možné využít i šťávu.
Ve skleněné míse nejlépe vynikne barevnost bowle.
Bowle se servíruje ve větší míse a nabírá naběračkou.
Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.