HLEDAT
Přihlásit se
Menu
Předplatné časopisu
Energie
Domácnost
Interiér
Stavba
Zahrada
Zajímavosti
Fotogalerie
Časopis
Přihlásit se
1
/6
Zavřít
✕
ZAVŘÍT REKLAMU
ZAVŘÍT REKLAMU
Před podáváním štrúdl poprašte moučkovým cukrem.
Autor: Shutterstock
Ve vídeňských kavárnách se jablečný štrúdl tradičně podává s čerstvou šlehačkou.
Autor: Shutterstock
Závin z jogurtového těsta bude skvěle chutnat také se švestkami.
Autor: Shutterstock
Do závinu můžete použít jakoukoliv oblíbenou náplň. Třeba makovou.
Autor: Shutterstock
S jogurtovým těstem se výborně pracuje, jde snadno rozválet a netrhá se.
Autor: Shutterstock
Vyzkoušejte štrúdl z jogurtového těsta - chutná opravdu skvěle.
Autor: Shutterstock